top of page
Пошук

НАУКМА ТА GAMES GATHERING 2020


Вчора, 6 грудня, завершилася 4-денна конференція Games Gathering 2020, на якій можна задати питання досвідченим розробникам, завести нові знайомства, поспілкуватися з професіоналами та побудувати нові ділові зв'язки. Це неймовірно цікава та важлива подія для усіх, хто причетний до "геймдеву" або ж хоче туди потрапити. А завдяки нашим партнерам, одразу п'ятеро найкращих студентів ФІ змогли безкоштовно її відвідати!

"Я задоволений, що мені випала можливість послухати лекції від лідерів індустрії, в якій я працюю. Наприклад, дуже сподобався виступ техліда студії 4A Games на тему оптимізації оновлення об'єктів для зменшення навантаження процесора на прикладі Metro Exodus," — Кирил Сидоров, Комп'ютерні науки 2.

"Дуже класно було, коли працівники компаній на кшталт Electronic Arts розповідали про досвід створення певних ігор, а ти їх впізнаєш, і такий "Вау! То ось як воно працює!". Також, було дуже багато корисної інформації для розвитку у цій сфері, та просто мільйон можливостей знайти роботу чи представити свою гру," — Єлизавета Перун, Інженерія програмного забезпечення 2.

Відвідини конференції стали корисним досвідом як для досвідчених у цій галузі відвідувачів, так і для зацікавлених початківців. Ми вдячні засновнику — Олександру Хруцькому, та усім у Games Gathering, хто зробив це можливим!

bottom of page