top of page
Пошук

Команда першокурсників НаУКМА – фіналісти хакатону «Битва Титанів»


29 листопада завершилося дводенне змагання «Битва Титанів» від Європейської асоціації програмної інженерії. Серед студентів із п’яти університетів країни команда першокурсників спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» у складі Андрія Відейка, Івана Близнюка ,Олексія Джоса, Іллі Шевчика та Івана Добровольского посіла друге місце.



Темою змагань була дистанційна освіта, а саме створення унікальних IT-рішень для покращення навчального процесу. Команда I.A.I.A.I розробила додаток OnStudy - платформа, яка дозволить учням та студентам збирати всю необхідну інформацію про навчання в одному місці.

Сьогодні для навчального процесу використовується багато різних сервісів та відео майданчиків, тому завдання від викладача можуть бути розкидані по різних джерелах. Сервіс OnStudy вирішує цю проблему: надає бота-викладача, можливість створення особистого кабінету користувача, фіксування оцінок і багато іншого.



Однією з найважлиіших частин роботи стала не лише розробка прототипу платформи, а й створення докладного плану з розвитку продукту та перетворення його у прибутковий проєкт. Учасники I.A.I.A.I ретельно продумали кошторис, головні етапи монетизації та терміни виконання основних стадій розвитку додатку.



Вітаємо студентів із чудовим результатом та бажаємо успіхів у подальших проєктах!

bottom of page